Curs autorizat ANC – RESPONSABIL CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, cod COR 242231 – Constanta, 2019

 

 


 CENTRUL DE AFACERI  DOBROGEA, in calitate de furnizor de programe profesionale, va organiza

 cursul acreditat ANC  

 

 

 

 RESPONSABIL CU  PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL – cod COR 242231

Certificatul de absolvire este recunoscut de catre Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice , prin intermediul furnizorului de formare profesionala autorizat  si este valabil atat national cat si international. Cursul are o durata de  180 de ore din care 60 ore  teorie și 120 ore  practică si va incepe cu un numar  minim de 10 – maxim 20 de cursanti.

PERIOADA  DE DESFASURARE A CURSULUI:  – 2019  la sala de curs situata in Constanta, str. Stefan cel Mare nr. 33, et.2 ( in incinta MiniMall Prestige Center fost Cinematograf  Progresul).

Data examenului  de absolvire va fi stabilita dupa o perioada de 15 zile  de la terminarea modulului teoretic, timp in care se va desfasura partea practica ce va consta in intocmirea unor proiecte individuale asistate .

COSTUL CURSULUI  este de 2000 lei , (include coffee break, suportul de curs in format electronic, taxa de examinare si eliberarea certificatului de absolvire ANC) putand fi platit si in rate pana la data inceperii acestuia. Grupele se vor forma in ordinea achitarii integrale a cursului.

IMPORTANT!!!! – Persoanele care au absolvit cursul de initiere OFITER RESPONSABIL CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL in cadrul firmei noastre beneficiaza de o reducere de 800 lei , costul cursului fiind de 1200 lei. Pentru aplicarea reducerii este necesara copia certificatului de absolvire a cursului de initiere.

Contravaloarea cursului se va achita  in contul societatii iar ordinul de plata se trimite pe adresa de e-mail office@cursuri-calificare-constanta.ro  pentru confirmare, impreuna cu cartea de identitate, diploma de studii si certificatul de absolvire a cursului de initiere.

DETALII PLATA:  beneficiar  CENTRUL DE AFACERI DOBROGEA, CUI  28643979, cont nr. RO65RNCB0114122284730001 deschis la  BCR Constanta.

PENTRU INSTITUTIILE PUBLICE: cont IBAN RO73TREZ2315069XXX028705, deschis la Trezoreria Municipiului Constanta.

CONDITII DE INSCRIERE LA CURS: studii superioare cu diploma de licenta .

CONDITII DE EXERCITARE A OCUPATIEI : vechime in munca minim 1 an, studii superioare absolvite cu diploma de licenta, si curs de specializare/perfectionare  absolvit cu certificat care sa ateste competentele formate.

DOCUMENTELE  NECESARE PARTICIPARII  LA CURS: copii xerox dupa : C.I, diploma de licenta, certificat absolvire curs de initiere, dovada achitarii integrale a cursului.

Examenul de absolvire va consta in doua probe: test grila si sustinerea proiectelor individuale.

In urma examenului de absolvire a cursului se elibereaza certificatul de absolvire tip ANC insotit de suplimentul descriptiv care va atesta competentele dobandite.

Telefon contact pentru  detalii inscriere curs: 0770792857 

(2029)

4 persoane s-au inscris la acest curs. Ma inscriu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *